- نویسنده : openavijeh
- ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
- کد خبر 21288
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

به گزارش سرخط پتروشیمی به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل پتروشیمی شهید تندگویان، سمینار تخصصی مهندسی خوردگی روز شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه، به میزبانی پتروشیمی شهید تندگویان و با همکاری انجمن خوردگی ایران و شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس در سالن آمفی تئاتر برگزار گردید.
در این سمینار که به همت اداره بازرسی فنی پتروشیمی شهید تندگویان برگزار شد، کارشناسان بازرسی فنی، فرایند و خدمات فنی شرکتهای تابعه گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس، شرکتهای ملی- پتروشیمی زیرمجموعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی و سایر شرکتهای صنعتی حضور داشتند.
در ابتدای این سمینار، امین ملک زاده رئیس مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی، در خصوص اهمیت خوردگی در صنعت پتروشیمی و ارتباط با صنایع پایین دستی سخنرانی کرد. ویدر خصوص اهمیت برگزاری اینگونه سمینارهای تخصصی اظهار داشت که چنین سمینارهایی باعث تبادل اطلاعات، انتقال دانش و تجریبات شده و منجر به رشد صنعت پتروشیمی میشود.
رعایایی، رئیس انجمن خوردگی ایران، حقیری رئیس اداره بازرسی فنی پتروشیمی شهید تندگویان، عادلی رئیس بازرسی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس و نمایندگان شرکتهای انرژی سمنان، پتونیا، نگین زره، رنگ اکسیر، رسوب گیر و ایریکو به سخنرانی تخصصی پرداختند.
مدیریت خوردگی و بازرسی برمبنای ریسک، مدیریت ایمنی فرایند و مدیریت خوردگی، استفاده از بازدارنده های فاز بخار جهت حفاظت کف مخازن در تماس با خاک، انتخاب سامانه پوششی جهت حفاظت تاسیسات صنعتی در مقابل عوامل خوردگی و سامانه پوششی برای سطوح داخلی مخازن و مواد شیمیایی تزریقی در سیستمهای خنک کننده از موضوعاتی بودند که در این سمینار تخصصی مطرح شدند.
لازم به ذکر است؛ مهندسی خوردگی، تخصص مهندسی است که مهارتهای علمی، فنی، مهندسی و دانش قوانین طبیعی و منابع فیزیکی را برای طراحی و پیادهسازی مواد، سازهها، دستگاهها، سیستمها و روشهایی به کار میگیرد تا خوردگی را مدیریت کند. از دیدگاه کلی، خوردگی پدیدهای است که در آن فلزات به حالتی که در طبیعت یافت میشوند، باز میگردند.
در پایان، جلسه پرسش و پاسخ با نمایندگان شرکتهای تابعه گروه برگزار گردید. همچنین، این سمینار هم افزایی بالایی در خصوص مسائل مربوط به مهندسی خوردگی مدیران و کارکنان داشت.
https://sarkhatepetroshimi.ir/?p=21288