گروه : اخرین اخبار / اقتصادی
- نویسنده : openavijeh
- ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
- کد خبر 20992
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

به گزارش سرخط پتروشیمی به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی اروند، در این بازدید تخصصی که با دستور دکتر کریمی، مدیرعامل پتروشیمی اروند و برنامهریزی کمیته ارتباط با مشتریان این شرکت انجام شد، رؤسای واحدهای SPVC، فرآیند، آزمایشگاه، فروش، بستهبندی و انبار محصول، ضمن همراهی با اعضای کمیته، از خطوط تولید و بخشهای مختلف ۱۰ شرکت مهم مصرف کننده محصولات پتروشیمی اروند در استان یزد بازدید کردند.
در این برنامه، از شرکتهای یزد پولیکا، یزد اتصال پلیمر ایرانیان و مارینا پلاستیک یزد که از مصرفکنندگان گرید SPVC6532 در تولید انواع لوله، اتصالات، لیبل و لمینت هستند و همچنین از تعاونی تولیدکنندگان صنایع پلاستیک و ملامین یزد و شرکتهای کارا پلاستیک لوله یزد، همت لوله کویر، دیاکو پلیمر سامان آریا، ورق پلیمر یزد، پایا پلیمر، ضیا پلاست و صنایع پلاستیک کویر میبد بازدید به عمل آمد.
علاوه بر این، گفتوگوهای فنی و تخصصی با مدیران و کارشناسان شرکتهای شایان نور آرین صدوق، سپینود پلیمر ایساتیس و رز تحریر یزد (CANCO) که همگی از مصرفکنندگان اصلی گرید SPVC6532 در صنایع مختلف چون لوله و اتصالات PVC و لوازمالتحریر هستند، صورت گرفت. در بخش دیگری از این بازدیدها، شرکتهای پارس سیلیکات گوهران میبد (تولیدکننده کاشی و سرامیک و مصرفکننده سود کاستیک)، مه شویان یزد (تولیدکننده انواع شویندهها) و یزد باف (تولیدکننده پارچه و منسوجات) مورد بازدید قرار گرفتند.
بر اساس این گزارش، در جریان این نشستها که ادامه تعاملات اثربخش سالهای گذشته بوده، مهمترین دغدغههای مشتریان از جمله نیاز به توسعه گریدهای تخصصی همچون S-5831 مربوط به لوله و اتصالات و S-7042 ویژه صنعت سیم و کابل، مورد جمعبندی قرار گرفت و مقرر شد تولید این گریدها در دستور کار پتروشیمی اروند قرار گیرد.
مدیریت شرکت پتروشیمی اروند با تاکید بر نقش ارتباط مستمر با مشتریان در ارتقای کیفیت محصولات و خدمات، اجرای منظم این گونه بازدیدها را از مهمترین محورهای بهبود مستمر و توسعه پایدار دانست و بر استمرار آن در سال جاری تأکید کرد.
این اقدام، زمینهای برای انتقال تجارب فنی، تبادل ایدهها و تقویت تعامل میان تولیدکنندگان و مصرفکنندگان محصولات پتروشیمی فراهم آورده و گامی مؤثر در جهت پاسخگویی به نیازهای تخصصی صنایع پاییندست کشور به شمار میرود.
https://sarkhatepetroshimi.ir/?p=20992