- نویسنده : openavijeh
- ۱۲ شهریور ۱۴۰۲
- کد خبر 12913
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران، دانشگاه آزاد اسلامی گچساران و پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با هدف توسعه سطح همکاریهای علمی و فناوری تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش سرخط پتروشیمی، غلامرضا کمالی، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران گفت: بهمنظور دستیابی به اهداف مندرج در سند چشمانداز و برنامه ششم توسعه کشور و گام دوم انقلاب اسلامی و با توجه به ظرفیت علمی استان کهگیلویه و بویراحمد تعامل و اشتراک و بهرهمندی از ظرفیتهای دانشی استان بیش از پیش ضرورت دارد، از این رو با نگاه استفاده حداکثری از ظرفیت بومی و علمی استان تفاهمنامه حاضر میان پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران و شرکت بهرهبرداری نفت و گچساران امضا میشود.
وی افزود: این تفاهمنامه شامل همکاری در همه زمینههای آموزشی، پژوهشی، فناوری، خدماتی و دانشجویی خواهد بود. بررسی، طراحی و اجرای دورههای کارگاهی تخصصی برای بالا بردن مهارت و تخصص افراد بومی، استفاده از تجهیزات و امکانات علمی و آموزشی، همکاری در زمینه تهیه و تبادل اطلاعات علمی، تحقیقاتی و مشاورهای مورد نیاز، فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در منطقه عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، طرح پژوهانه برای انجام هدفمند تحقیقات با محوریت ارتقای نوآوری و ابتکار در تأمین نیازهای تحقیقاتی صنعت نفت، واگذاری چالشهای اولویتدار و نیازهای شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران به دانشگاه گچساران و دیگر واحدهای دانشگاهی و فناور استان کهگیلویه و بویراحمد که دارای توانمندی درزمینههای مورد نظر باشند از بخشهای مهم و اهداف این تفاهمنامه است.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران تصریح کرد: همکاری با شرکتهای دانشبنیان و بهرهگیری از تجربهها و ظرفیت علمی استان برای حل چالشهای این شرکت از درگاه راهحلهای فناورانه بدون شک جزو اهداف تعیینشده مدیریت کنونی است.
کمالی همچنین بر برگزاری رویدادهای فناورانه با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران بهعنوان دانشگاه همزیست با صنعت نفت این استان با هدف حضور مؤثر متخصصان صنعت و واحدهای دانشگاهی و شرکتهای دانشبنیان استان کهگیلویه و بویراحمد در راهبری و حل مشکلات از منظر فناوری تأکید کرد.
در ادامه محمد گلستانباغ، رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب باختری اشاره به تحول حوزه پژوهش در پیگیری مشکلها و چالشهای سازمان گفت: در مدت یک سال گروه جوان پژوهش و فناوری توانست حدود ۲ هزارمیلیارد تومان پروژه پژوهشی و بار اول با اشتغال بیش از ۱۰۰۰ نفر را کارسازی کند.
وی گفت: هشت قرارداد تولید بار اول در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با ارزش مجموع حدود ۶۰۰ میلیارد تومان امضا شده که رقم برآوردشده از صرفهجویی ارزی این پروژهها حدود ۱۲ میلیون یورو است.
رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با بیان اینکه بیش از ۱۰ بسته فناورانه در آستانه صدور مجوز قرارداد بار اول از سوی معاون علمی ریاست جمهوری است، اظهار کرد: ارزش تقریبی این قراردادها بیش از ۱۸۰۰ میلیارد تومان است.
گلستانباغ با اشاره به اینکه در حوزه قراردادهای پژوهشی ۳۳ قرارداد جاری با ۱۶ مرکز تحقیقاتی مجزا امضا شده و ۲۶ پروژه نیز در مرحله امضای قرارداد است، تصریح کرد: از ابتدای حضور تاکنون بیش از ۲۴۰ پیشنهاد پژوهشی و بار اول را از مراکز دانشگاهی و دانشبنیان کشور دریافت کرده و بیش از ۷۰ نیاز پژوهشی نیز از مجموعه مدیریتهای مناطق نفتخیز جنوب گرفتهایم.
وی اظهار کرد: چهار قرارداد فرصت مطالعاتی برای نخستین بار از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاهها و ۱۰ تفاهمنامه با مراکز علمی، دانشگاهی و دانشبنیان امضا شده است.
https://sarkhatepetroshimi.ir/?p=12913