- نویسنده : openavijeh
- ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
- کد خبر 12604
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
منبع خبر : شانا
https://sarkhatepetroshimi.ir/?p=12604
سایز متن /
به گزارش سرخط پتروشیمی روحالله دهقانی فیروزآبادی، در آیین امضای موافقتنامهها و قراردادهای توسعه اقتصاد دانشبنیان در صنعت نفت که صبح امروز (شنبه، ۳۰ اردیبهشتماه)، در حاشیه روز پایانی بیستوهفتمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از حضور در کنار فعالان صنعت نفت گفت: قدردان حضور شما برای توسعه بازار صنعت نفت هستیم.
وی از همکاریهای سال گذشته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با وزارت نفت یاد کرد و افزود: موافقتنامه همکاری پارسال به ارزش ۲ میلیارد دلار برای ۴ سال برنامهریزی شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور دلیل امضای توافقنامهها در این آیین را توضیح داد و گفت: این توافقنامهها از پوسته تفاهم خارج شدهاند و هدف، زمانبندی و حدود قراردادها مشخص شده و به پیوست همه آنها کارگروهی تشکیل میشود که موضوعهای مورد توافق را به قرارداد تبدیل کنند.
دهقانی فیروزآبادی مجموع توافقنامههایی را که در این آیین امضا شد ۵۰۰ میلیون دلار و قراردادهای امضاشده را ۱۶ میلیون دلار برشمرد و گفت: توافقنامه ساخت تجهیز گلوگاهی صنعت نفت با عنوان RSS که امروز به نتیجه رسید بهزودی به قرارداد منجر میشود.
ایجاد اکوسیستم دانشبنیان در صنعت کشور
وی از تأکید مقام معظم رهبری برای ایجاد اکوسیستم دانشبنیان در صنعت کشور سخن گفت و تصریح کرد: این بهمعنای ایجاد بازار برای محصولات و خدمات دانشبنیان است تا مجموعههای دانشبنیان دغدغه بازار را برای محصول خود نداشته باشند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور افزود: پیش از اینکه مجموعه دانشبنیان شروع به ساخت تجهیز کند باید بازار شناسایی و فراهم شده باشد تا وقتی محصول به نتیجه رسید، فرصت برای ورود به بازار فراهم باشد.
دهقانی فیروزآبادی رویکرد جدید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان را تشریح کرد و گفت: حداقل دوسوم فعالیتها را به توسعه برنامههای بازارمحور برای تنظیم بازار اختصاص دادهایم و در همه برنامههای این معاونت یکی از بندهای اصلی تضمین خرید خدمت محصول است.
صنعت جذاب اقتصاد دانشبنیان
وی صنعت فناورانه را بسیار جذاب توصیف کرد و افزود: به قدری توسعه فناورانه منفعت مالی و سود اقتدارآفرین خواهد داشت که اگر بازار تنظیم شده باشد، سرمایهها به این بازار ورود میکنند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور تصریح کرد: اگر بازار را تضمین کنیم از آنجا که این محصولات بیشک سودآفرین هستند، تأمین سرمایه بیشک راحتترین بخش کار است.
دهقانیفیروزآبادی ضمن ابراز امیدواری برای کسب سهمی جدی از اقتصاد از سوی مجموعههای دانشبنیان گفت: فضای اقتصاد کشور بهگونهای است که اقتصاد دانشبنیان میتواند ۱۰ تا ۱۵ درصد بازار به دستبگیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق مطالب برای "سرخط پتروشیمی"محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
نشر مطالب با ذکر نام خبرگزاری سرخط پتروشیمی بلامانع است.
طراحی و اجرا : آویژه - OpenAvijeh