- نویسنده : openavijeh
- ۲۷ دی ۱۴۰۳
- کد خبر 19390
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
با توجه به دغدغه جدی مهندس پاکنژاد وزیر محترم نفت در خصوص مسئولیت اجتماعی و خدمت به مناطق همجوار صنعت پایکار میآیند و خواهیم دید که این مرکز فراتر از یک طرح آموزشی خواهد شد، این مرکز هم به توانمندسازی جامعه محلی کمک خواهد کرد و هم ایجاد اشتغال، کاهش مهاجرت جوانان منطقه و کاهش آسیبهای اجتماعی را موجب خواهد شد.
وی با تشکر از محمدی رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور که بلافاصله بعد از طرح این ایده به دنبال عملیاتیکردن آن رفت، تأکید کرد: تمام توان خودمان را در پتروشیمی هنگام و هلدینگ خلیجفارس به کار میبریم تا در امیدافزایی بتوانیم گامهای مؤثری برداریم.
*شریعتمداری در توجه به اشتغال بومیها جلوتر از ماست
مدیر واحد کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، نیز در سخنانی اظهار داشت: در سفری که اخیراً دکتر شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ خلیجفارس به منطقه داشتند از ایشان خواستیم به بحث اشتغال بومیها توجه کند و با دستوری که ایشان دراینخصوص ملی بر اینکه برای اشتغال مردم منطقه باید در رقابت با خودشان باشند و نه مردم سایر مناطق، نشان دادند که در توجه به اشتغال بومیها از ما جلوتر هستند.
عبدالمجید حیاتی تصریح کرد: مجموعه سازمان منطقه ویژه، اشتغال در عسلویه و کنگان را مسئله و مسئولیت خود میداند و انشاءالله با همکاری مجموعه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و اجرای این طرح مؤثر در توانمندسازی و مهارتآموزی به جوانان در راستای این مهم گام بخواهیم داشت.
*محمدی: عسلویه هاب آموزشی مهارتی نفت، گاز و پتروشیمی خواهد شد
در بخش پایانی این مراسم نیز رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با تأکید بر اینکه برای حل معضلات اجتماعی و اقتصادی نیاز به یک ائتلاف اجتماعی داریم، گفت: آقای رئیسجمهور معتقد است اگر آدمها توانمند بشوند میتوانند به هویت خودشان افتخار کنند، مسائل را حل کنند و آسیبها را کم کنند و بر اساس همین فلسفه، عدالت آموزشی را جزو اولویتهای خودشان گذاشتند.
غلامحسین محمدی با بیان اینکه آنجایی موفق شدیم که به توسعه منطقهای اهتمام کردیم، اظهار داشت: در منطقه عسلویه یک برنامه پیشرفت طراحی شد که یک زنجیره بههمپیوسته است؛ اما برخی حلقهها منفصل و برخی متصل است، از جمله نقاطی که عسلویه در آن علیرغم پیشرفتهای قابلتوجه صنعتی و اقتصادی ضعف دارد، آموزش و توانمندسازی است.
وی ادامه داد: ما باید تلاش خود را روی توانمندسازی نوجوانان و جوانان طبق آمایش سرزمینی متمرکز کنیم، در ۴۳۶ حرفه استاندار آموزشی و مهارتی داریم و صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بیش از صد حرفه پوشش میدهد که با راهاندازی این مرکز عسلویه به هاب آموزشی مهارتی نفت، پتروشیمی و گاز تبدیل میشود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: امروز، پتروشیمی هنگام به نمایندگی از هلدینگ خلیجفارس، استانداری بوشهر، سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی و سازمان فنی و حرفهای هر کدام بخشی از کار را گرفتند، تجهیزات مرکز را پتروشیمی هنگام و هلدینگ خلیجفارس تأمین خواهند کرد، ساختمان آن توسط منطقه ویژه اقتصادی مهیا خواهد شد و ما نیز بحث محتوایی و آموزشی را اجرا خواهیم کرد و بحث بازآموزی مدرسان حتی در کره جنوبی و کشورهای دیگر را در صورت لزوم عملیاتی خواهیم کرد.
معاون وزیر کار خاطر نشان کرد: در حوزه ابزاردقیق، پایپینگ، کامپیوتر، اینترنت اشیا و… که موردنیاز صنعت است، میبایست اپراتورهای توانمند بکار گرفته شود و میشود با صد تا هشتصد ساعت آموزش در این مرکز، نیروهای بامهارت و توانمند را به صنعت معرفی کرد.
در پایان این مراسم، این تفاهمنامه به امضای چهار طرف رسید و پیشبینی میشود مرکز آموزش فنی و حرفهای مهارتهای پیشرفته و تکمیلی نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس در عسلویه در شش ماه نخست ۱۴۰۴ تجهیز و به بهرهبرداری برسد
https://sarkhatepetroshimi.ir/?p=19390